Serial irani   دانلود آهنگ جدید   قاب آیفون   مکمل های بدنسازی   کفپوش بیمارستانی   دوچرخه ثابت طاهالند   اخبار ورزشی   سریال   آهنگ قدیمی   سایت دانلود آهنگ   دانلود موزیک جدید   دانلود اهنگ   سایت پیش بینی   دوربین تحت شبکه داهوا   خرید بکلینک   خرید اکانت اسپاتیفای   خرید سرور مجازی   خرید صندلی پزشکی   دوربین مداربسته   شیشه بالکن   سیگنال فارکس   لایسنس رایگان نود 32   یوزر پسورد نود 32   سئو سایت   لایسنس نود32   آپدیت نود 32   بک لینک   
تغذيه و سلامتي خبرنامه پزشكي ايران و جهان

خبرنامه پزشكي ايران و جهان
 
نويسندگان
لینک دوستان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 8
دیروز : 22
افراد آنلاین : 1
همه : 448
چت باکس

با فرارسيدن ماه مبارك رمضان، بايد نگاه دقيق‌تري به نوع تغذيه و تهيه غذاها داشته باشيم.

يكي از گروه‌هاي غذايي كه بهتر است در اين ماه كمتر استفاده شود، گروه چربي‌ها و غذاهاي پرچرب است. به‌طوركلي بعد از مصرف غذاي چرب، براي هضم و جذب چربي‌ها، صفرا ترشح مي‌شود. براساس ميزان مصرف چربي، مقدار ترشح صفرا متغير خواهد بود البته مقداري از صفرا از طريق خون جذب مي‌شود و مقداري از آن به نواحي انتهايي‌تر روده مي‌رسد و در آنجا به وسيله ميكروب‌هاي موجود در روده، تخمير مي‌شود و مواد حاصل از اين فرآيند، خاصيت سرطان‌زايي پيدا مي‌كنند درنتيجه عادت به خوردن غذاهاي چرب، احتمال بروز سرطان روده را افزايش مي‌دهد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۱۵:۳۱ ] [ Glimmer ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

مطالب و اخبار به روز پزشكي و سلامت را از اينجا مطالعه كنيد.
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب